Concurs – Și tu poți să faci tricoul FC Argeș!

 Start vot finala concursului

Și tu poți să faci tricoul FC Argeș

 

În urma votului exprimat de dumneavostră, trei dintre propuneri s-au calificat în finală.

Vă invităm să votați varianta de echipament pe care o preferați pentru sezonul următor!

Votul dumneavoastră se va încheia pe 18 aprilie pentru ca modelul conceput să fie disponibil la începutul campionatului următor. 

Varianta A

Varianta B

Varianta C

Cum puteți vota: Imediat după descrierea fiecărei variante există un buton. Dacă apăsați pe acel buton, ati votat varianta dorită.

Înainte de a vota vă  rugăm să parcurgeți toate variantele propuse. 

De asemenea, menționăm că se poate vota doar o singură dată de pe un singur dispozitiv sau IP. Clubul FC Argeș urează tuturor participanților ”Mult succes!” și invită suporterii să-și exprime opțiunea.

This poll has ended (since 5 months).

Varianta C

Scopul principal al proiectului noului tricou de acasă al FC Argeș Pitești este de a combina tradiția cu modernitatea.

Tema principală a tricoului este alcătuită din elemente geometrice de diferite dimensiuni, care este de a conferi designului un caracter dinamic și modern. Pe măsură ce se apropie de centrul proiectului, se combină pentru a forma un câmp violet, care este o destinație naturală pentru sigla sponsorului. Capetele mânecilor sunt conectate la modelul principal și împreună formează un întreg.

În punctul central al tricoului se află un portret al legendei clubului, Nicolae Dobrin, cu semnătura sa în aur. În acest fel, a fost subliniat atașamentul clubului față de tradiția sa și memoria rădăcinilor sale.

 

 

 

Atât în față, cât și în spate există detalii în culorile steagului național. În plus, pe spate, putem vedea anul evidențiat al înființării clubului și decorarea numărului sub forma unui vultur club.

Votează varianta C
58.37% din 921 voturi

Varianta B

Design-ul cat mai simplu,dar complex prin însemnatatea lui,expunand elementele grafice esentiale si lasand loc pentru siglele eventualilor sponsori,fara a periclita estetica tricoului in definitivare.

Tricoul reflecta simplitate aparent,dar plin de incarcatura emotionala pentru întreaga suflare alb-violeta avand in componenta sa anul infintarii clubului si anul viitoarei stagiuni.Unicitatea si originalitatea tricoului se remarca prin faptul ca ar fi pentru prima oara in istoria clubului cand Fc Arges ar adopta un echipament in design-ul caruia este evidentiat cu mandrie,titlurile de campioana si Nicolae Dobrin.

 

 

 

Votează varianta B
29.28% din 462 voturi

Varianta A

Pentru a celebra un model clasic ne-am întors în timp 20 de ani, la începutul anilor 2000, și am construit un design modern, bazat pe istoria clubului și pe importanța pe care județul nostru a avut-o în dezvoltarea fotbalului din Pitești.

Performanțele din 1972 și 1979 au făcut din Stadionul Nicolae Dobrin inima județului Argeș, an după an atrăgând atât suporteri cât și tineri fotbaliști ce și-au dorit să scrie istorie în tricoul alb-violet. De-a lungul timpului, echipa noastră s-a bucurat de ajutorul tuturor orașelor sau comunelor din județ.

Sezoanele 2000/2001 și 2001/2002 au găsit în teren pentru FC Argeș fotbaliști născuți în Pitești, Ștefănești sau Călinești. Nume precum Jean Vlădoiu, Nicolae Diță, Iulian Crivac sau Alin Chița au rămas în memoria suporterilor drept jucători devotați ce și-au îndeplinit un vis evoluând pentru echipa locală.

Tricoul din sezonul 2021/2022 va reaminti de moștenirea jucătorilor autohtoni, de rolul decisiv al județului pentru fotbal, dar și de influența pe care clubul nostru o are pentru comunitate, FC Argeș fiind astfel, parte din ISTORIA UNUI JUDEȚ.

Tricoul predominant alb are un design polo menit să ofere un aer retro. Inserțiile violet scot în evidență culoarea secundară, în timp ce auriul folosit pentru anumite detalii are menirea de a celebra istoria bogată în performanțe a clubului.

Cele două linii violete proeminente sunt inspirate din tricourile de la începutul anilor 2000, oferind o întoarcere în timp către o generație de excepție a fotbalului argeșean.

Prima linie integrează perfect atât emblema clubului în partea stângă, cât și chipul lui Nicolae Dobrin în partea dreaptă.

A doua linie este rezervată sponsorului principal. Încadrarea ei oferă un spațiu generos și extrem de vizibil, fiind în armonie cu celelalte elemente de pe tricou.

Una dintre mâneci va avea stema orașului, în timp ce cealaltă mânecă rămâne rezervată pentru patch-ul destinat Ligii.

Liniile subțiri sunt destinate omagierii celor două campionate câștigate de FC Argeș, în 1972 și  1979.

Emblema clubului și chipul celui mai mare fotbalist român nu vor fi doar imprimate pe tricou, ca în variantele din sezonul 2020/2021, ci vor fi de tip patch.

Harta județului onorează atât fanii cât și foștii jucători locali ce au îmbrăcat cu mândrie tricoul alb-violet și au scris istorie în inima comună reprezentată de stadionul Nicolae Dobrin.

Jucătorii autohtoni precum Andrei Tofan sau Mario Tudose au menirea de a inspira tinerele generații așa cum au făcut-o Jean Vlădoiu sau Iulian Crivac, de aceea considerăm că, în sezonul ce urmează, pe spatele tricouluitrebuie să fie imprimate atât numărul, cât și numele jucătorilor. Greutatea numelui de pe tricouri îi va face pe fotbaliști să dea 110% pe teren în fiecare meci.

Transpunerea stadionului alături de mesajul “ISTORIA UNUI JUDEȚ” aduc aminte de locul unde au fost scrise nenumărate povești de excepție. Locul unde s-au înclinat Mario Kempes sau Sir Alex Ferguson, locul ce a pus în multe rânduri județul Argeș pe harta Europei.

Votează varianta A
12.36% din 195 voturi
UPDATE

Prima etapă a concursului ”Și tu poți să faci tricoul FC Argeș” s-a încheiat. Proiectele care au intrat în finală sunt: 

– Propunerea 2- 24.03% voturi
– Propunerea 1- 16.71% voturi
– Propunerea 6- 16.71% voturi
 

Urmează o nouă rundă de votare care va începe și va fi anunțată imediat după ce autorii proiectelor care au intrat în finală și Clubul FC Argeș vor finaliza din punct de vedere legal un acord privind drepturile de autor!

Clubul FC Argeș a inițiat un concurs destinat fanilor cu aptitudini de design grafic în alb-violet, în urma căruia se va alege tricoul ce va fi purtat de echipă în sezonul următor. Astfel, vă propunem spre vot nouă proiecte extrem de interesante. Misiunea dumneavoastră  este să alegeți echipamentul  preferat prin bifarea opțiunii dumneavoastră. 

Primele trei propuneri votate de suporteri vor intra în finala care va desemna câștigătorul. Proiectele nu vor fi postate cu numele creatorului, ci doar numerotate, pentru a elimina orice suspiciune. 

 De asemenea, menționăm că se poate vota doar o singură dată de pe un singur dispozitiv sau IP. 

Clubul FC Argeș urează tuturor participanților  ”Mult succes!” și îi invităm pe suporteri să-și exprime opțiunea! 

Tu, voi, noi toți suntem FC Argeș!

This poll has ended (since 5 months).

Cum a fost votul suporterilor

Propunerea 9
12.04% din 240 voturi
Propunerea 8
4.21% din 84 voturi
Propunerea 7
12.49% din 249 voturi
Propunerea 6
15.20% din 303 voturi
Propunerea 5
2.51% din 50 voturi
Propunerea 4
6.32% din 126 voturi
Propunerea 3
6.47% din 129 voturi
Propunerea 2
24.03% din 479 voturi
Propunerea 1
16.71% din 333 voturi

Inscrie-te!

Daca devii un membru al familiei FC Arges poti afla primul ultimele noutati.