1 - 2
Rezultat final

Recap

Înfrângere la limită cu liderul campionatului
FC Argeș – Universitatea Craiova 1-2(0-2)
Au marcat: Honciu(min.89) /Cicâldău(min.9), Koljic(min.15)
FC Argeș a pierdut cu 1-2 confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu Universitatea Craiova, liderul Ligii I, rezultat în urma căruia echipa noastră a rămas fără victorie și după etapa a 5-a din Casa Liga I. Foto: Gabriela Neacșu
Chiar dacă a pierdut acest joc, trupa pregătită de Ionuț Badea a dat o replică destul de bună oltenilor, mai ales în repriza secundă, când defensiva oaspeților a dat mai multe semne de slăbiciune. Oltenii au început excelent meciul și au deschis scorul după doar 9 minute prin Cicâldău. Mijlocașul a trimis cu capul în plasă din centrarea lui Vlădoiu iar oltenii confirmau deja statutul de mari favoriți ai acestui meci. Șase minute mai târziu, Koljic a majorat diferența după ce a primit o pasă cu călcâiul de la Cicâldău care a fost un servant perfect. Piteștenii puteau reduce din handicap până la pauză, însă atacantul Cephas Malele a ratat incredibil din fața porții din pasa lui Mușat. După revenirea de la cabine, FC Argeș a ieșit mai curajos la joc iar ocaziile de gol au început să se înmulțească la poarta lui Pigliacelli. Mușat a fost foarte aproape de a-și trece numele pe lista marcatorilor, însă portarul italian a reușit să respingă peste transversală. Pigliocelli a trebuit să se recunoască învins cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar, când Honciu l-a executat cu un șut în forță, din colțul careului mic. Alb-violeții nu au reușit să egaleze și au rămas cu un singur punct acumulat în cinci etape, în timp ce Craiova are maximum de puncte.

Caseta tehnică:
FC Argeș: Croitoru – Tofan, Leca, Deslandes, Mușat – Prepeliță, Meza Colli(min.90 Năstăsie) – Grecu, Șerban(min.46 Șerban), Cozma (min.2 Blejdea – min.79 Deac) – Malele(min.79 Mediop).
Rezerve neutilizate: Greab, Gabi Matei, Turda, Mirică. Antrenor: Ionuț Badea
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Constantin, Bălașa, Bancu – Bic(min.82 Mateiu), Nistor, Cicâldău – Ivan(min.69 Mihăilă), Koljic(min.81 Tudorie), Baiaram(min.58 Bărbuț).
Rezerve neutilizate: Popescu, Papp, Acka, Vătăjelu, Screciu. Antrenor: Cristiano Bergodi
Arbitru: Lucian Rusandu
Arbitri asistenți: Marius Badea, Imre Bucsi
Arbitru rezervă: Marian Barbu
Observator de joc: Romulus Gabor
Observator arbitri: Adrian Vidan

Video

Detalii

Dată Liga Sezon Rezultat final
25 septembrie 2020 Casa Liga 1 2020-2021 90'

Teren

Stadionul Nicolae Dobrin
Aleea Stadionului, Pitești, Argeș, 110432, Romania

Rezultate

ClubRepriza 1Repriza 2Goluri
FC Argeș011
Universitatea Craiova212

FC Argeș

Oficiali

Arbitru centralArbitri asistentiArbitru rezervaObservator arbitriObservator joc
Rusandu Lucian ( Sfântu Gheorghe – Covasna)Badea Marius ( Râmnicu Vâlcea – Vâlcea)
Bucsi Imre-Laszlo ( Sfântu Gheorghe – Covasna)
Barbu Marian ( Făgăraş – Braşov)Vidan Adrian (București)Romolos Gabor (Hunedoara)