Finantator principal

Primaria Municipiului Pitesti

sponsori

Parteneri FC Arges

membru fondator

Apa Canal 2000 SA

S.C. Apa Canal 2000 S.A. Pitesti este operator regional specializat in domeniul producerii si distribuirii apei potabile si colectarii, epurarii si evacuarii in emisar a apelor uzate, prestand servicii pentru peste 350.000 locuitori.

Societatea isi desfasoara activitatea in aria administrativa a municipiului Pitesti, a oraselor Costesti, Stefanesti si Topoloveni si a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoesti, Cateasca, Lunca Corbului, Maracineni, Mosoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Birla, Merisani si Uda

membru fondator

Salubritate 2000 SA

Societatea își desfășoară activitatea în zona Pitești Sud, respectiv cartierele: Războieni, Banat(Traian), Dacia, Teilor -parțial, Centru, Expo-Parc, E.Grigorescu-parțial, Popa Șapcă, T.Vladimirescu Frații Golești, Prundu, Craiovei, Bibescu-Vodă și în următoarele localități cu care avem încheiate contracte de prestări servicii de salubrizare: comunele Albota, Bradu, Căteasca Moșoaia, Oarja, Rătești, Săpata, Ștefănești și Vedea.

Sponsor

O'MAC

O'MAC înseamnă un vis frumos, plin de responsabilitate, bun simț și entuziasm care a pornit în 2004 “de la firul ierbii” ca o afacere de familie ce și-a dorit să contribuie la dezvoltarea gospodăriilor din România. Câteva tone de muncă, efort și inovație mai târziu, O'MAC a crescut mare și poate spune cu mândrie că este brandul de încredere a mii de gospodari români.

Sponsori

Sponsor

Elite

Numai pentru jucătorii peste 18 ani

Gambling can create addiction. Play Responsible!

Sponsori

Inscrie-te!

Daca devii un membru al familiei FC Arges poti afla primul ultimele noutati.